2022. január 28. péntekKároly, Karola
EUR = 4.9453 RON
USD = 4.4182 RON
HUF = 1.3791 RON
GDP-növekedés = 13,0%
Átlagbér = 3545 lej (nettó)
Munkanélküliség = 5,2%
BET = 13,019.57(0.01%)
Infláció = 8,19%
Alapkamat = 2,00%

GirlPower néven fiatal nőknek indít mentorprogramot az OTP Bank Románia

 utolsó frissítés: 18:06 GMT +2, 2021. szeptember 13.

A nemek közötti egyenlőség támogatása érdekében GirlPower néven mentorprogramot indít az OTP Bank Románia. A fiatal nőknek szóló, szakmai és személyes fejlődésre egyaránt lehetőséget kínáló programot Roxana Hidan vezérigazgató-helyettes, az Üzleti Divízió vezetője, valamint Mara Cristea vezérigazgató-helyettes, a Stratégiai és Pénzügyi Divízió vezetője koordinálják.

A jelentkezéshez nincs szükség szakirányú képesítésre, a programban 18 és 26 év közötti fiatal nők vehetnek részt. A jelentkezési időszak lezárultát követően két döntős kerül kiválasztásra, akiknek lehetőségük lesz együttműködni az OTP Bank két vezetőjével, így Roxana Hidan és Mara Cristea mentorálja majd őket.

A hat hónapig tartó mentorprogram alatt a döntősök és az OTP Bank képviselői között rendszeres találkozókra kerül sor, és a program végén a résztvevők egy 3000 euró értékű ösztöndíjat is kapnak. A résztvevők a mentorukkal együtt kiválaszthatnak egy szakmai képzési programot, tanfolyamot, mesterképzést vagy egyéb szakirányú tanulmányokat, amelyeket fedez az OTP Bank Románia által nyújtott ösztöndíj. A tanfolyamokat közvetlenül a banki intézmény fizeti.

"A GirlPower programban a nőkkel kapcsolatban arra összpontosítunk, ami a külsőségeken túl van: az erőre, a bátorságra, az elszántságra - olyan tulajdonságokra, amelyek a hiteles társadalom alapját képezik. Szeretnék több fiatal nőt látni az üzleti világban, sőt, felső vezetői pozíciókban is. Ezért aktívan részt veszek ebben a mentorprogramban, hiszen így is kifejezhetem szolidaritásomat. A GirlPower gyakorlatilag felhívás arra, hogy a jelentkezők legyenek nyitottak, merészek, és merjenek nagyot álmodni" – nyilatkozta Roxana Hidan, az OTP Bank Románia vezérigazgató-helyettese és az Üzleti Divízió vezetője.

"A GirlPower program által belátást nyerhetek a fiatal nők életébe, és ennek a generációnak a kihívásairól is pontos képet kaphatok. Miután megértettem a döntős igényeit, a mentorálás hat hónapjában arra szeretnék koncentrálni, hogy ezekre a kérdésfelvetésekre gyakorlatok, párbeszéd és példák segítségével adjak választ és nyújtsak megoldást. Úgy gondolok erre a programra, mint egy nagyon fontos fejezetre egy fiatal nő életében, olyan fejezetre, amely mérföldkővé válhat számára. Személy szerint szeretném megosztani tapasztalataimat, érzéseimet és tudásomat. Azt szeretném, hogy a GirlPower mentorprogram során olyan információtovábbadás jöjjön létre, amely előrevisz és fejlődéshez vezet" – tette hozzá Mara Cristea, az OTP Bank Románia vezérigazgató-helyettese és az a Stratégiai és Pénzügyi Divízió vezetője.

A GirlPower mentorprogram három szakaszból áll: a jelöltek online jelentkeznek az otpbank.ro/ro/girlpower oldalon, ezután következik a két döntős kiválasztása, majd az utolsó szakaszban a hat hónapos mentorprogramra kerül sor.

A regisztráció során a jelentkezőknek ki kell választaniuk egyet a két mentor közül, és legkésőbb 2021. szeptember 30-ig ki kell tölteniük az online űrlapot.

Emellett el kell készíteniük egy legfeljebb 5 perces videóinterjút, amelyben válaszolnak a kiválasztott mentor által, az űrlapon feltett ​​kérdésekre. A videó linkjét meg kell adni a jelentkezési űrlapon is.

További információ a programról és jelentkezésről a www.otpbank.ro/ro/girlpower honlapon. (közlemény)

OTP
Ha tetszett a cikk, lájkold a Pénzcsinálókat!

lokális