2022. január 27. csütörtökAngelika
EUR = 4.9443 RON
USD = 4.3840 RON
HUF = 1.3742 RON
GDP-növekedés = 13,0%
Átlagbér = 3545 lej (nettó)
Munkanélküliség = 5,2%
BET = 13,018.82(2.25%)
Infláció = 8,19%
Alapkamat = 2,00%

Tematikus vállalkozói hetet szerveznek Marosvásárhelyen, ahová a helyi cégek képviselőit várják

 utolsó frissítés: 16:26 GMT +2, 2021. szeptember 15.

Átfogó, tematikus Vállalkozói Hetet szervez Marosvásárhelyen a CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Nonprofit Kft. marosvásárhelyi regionális képviselete, a Pro Economica Alapítvány és a St. Georgius Manager Klub. Mint közleményükben írják, a járványhelyzet okozta gazdasági átalakulás időszakában kiemelten fontos az üzleti élet szereplői közötti jó kommunikáció elősegítése, szakmai tapasztalatok átadása, a technológiai újdonságok megismerése, így ilyen célból hozták tető alá a rendezvényt.

Az eseményt 2021. szeptember 18-24 között tartják. Ezeken az alkalmakon a közösségépítés mellett különböző gazdasági szektorok képviselői kapnak bemutatkozási lehetőséget, majd a résztvevőkkel együtt átbeszélik az ágazat kihívásait. 

Szeptember 18-án, szombaton startolnak az erdélyi gazdasági fórummal, majd hétfőtől sorban ezek a tematikus napok lesznek: Business Cocktail, Green Day, Innovation Day, Market Day – fókuszban az egészségipar, szeptember 24-én pedig a II. Kárpát -medencei Magyar
Vállalkozói Konferenciával zárják a hetet. Ekkor nemzetközi szintű kitekintésre, üzleti partnerkapcsolatok bővítésére lesz lehetőség.

A szervezők tehát szeretettel várják a cégek képviselőit a Vállalkozói Hét szakmai programjaira, illetve a II. Kárpát -medencei Magyar Vállalkozói Konferenciára. A szakmai programokon való részvétel regisztrációhoz kötött.

A járványügyi helyzetre való tekintettel, a helyek száma korlátozott és az eseményeket az érvényben levő járványügyi intézkedések betartásával tartják meg. (közlemény, hírszerk.)

konferenciavállalkozásMarosvásárhely
Ha tetszett a cikk, lájkold a Pénzcsinálókat!

lokális