2022. január 25. keddPál
EUR = 4.9449 RON
USD = 4.3614 RON
HUF = 1.3843 RON
GDP-növekedés = 13,0%
Átlagbér = 3545 lej (nettó)
Munkanélküliség = 5,2%
BET = 12,838.37(-2.27%)
Infláció = 8,19%
Alapkamat = 2,00%

Már lehet jelentkezni a bukaresti Business Days-re

 utolsó frissítés: 11:16 GMT +2, 2015. április 24.

Már lehet jelentkezni a november 29-30-án Bukarestben megrendezésre kerülő Business Days-re. A sorozat ötödik rendezvénye most is szakmai előadásokat, networking esteket, a VIP tagok számára pedig kerekasztal-beszélgetéseket kínál a Willbrook Platinum Business & Convention Center-ben.

A kapcsolatépítő programokkal bővített konferencián több mint 500 vállalkozó, menedzser, szakember és tanácsadó vesz részt. A Business Days olyan kapcsolatépítő platformot hoz létre, amely a tagok számára minőségi know-how-hoz való hozzáférést biztosít. A rendezvény emellett információs bázisként szolgál: piaci elemzéseket, gazdasági tendenciákat mutat be.


Különbözőek vagyunk, ahogy az üzleteink

A Business Days történetében először a rendezvény tematikáját négy különböző szektorra építették fel. A rendezvényen képviseltetik magukat a bank- és pénzügyi szektor szakemberei, a vállalatfinanszírozás és befektetési alapok szakértői, a nagy nemzetközi vállalatok felső vezetői, valamint sikeres vállalkozók és üzletemberek. A rendezvény sajátossága, hogy az egyéni vállalkozások növekedéséhez finanszírozást keresők és a befektetők egyaránt használható tanácsokat kaphatnak.

A résztevők a megújuló gazdasági környezetben alkalmazható iránykeresési útmutatókkal ismerkedhetnek meg. Ennek megfelelően négy előadás a stratégiai döntéshozatal köré épül, míg a Revista Cariere együttműködésében humánerőforrás-menedzserek mesélnek tapasztalataikról. Továbbá kereskedelmi igazgatók is megszólalnak az Accelera Business Strategy együttműködésével szervezett előadássorozatban.


Lesznek workshopok is

A műhelymunkák elsősorban a vállalatvezetésre és a vezetési technikák gyakorlati alkalmazására koncentrálnak. Ezúttal nagy hangsúlyt kap a vállalatok jövőképének fogalma. Az előadásokat és a gyakorlati részt úgy alakították ki, hogy a résztvevők könnyen felismerhessék, milyen vállalkozásvezetési képességekre és hozzáállásra van szükség ahhoz, hogy a jelenlegi gazdasági környezetben jó eredményeket érjenek el.

Szó lesz arról is, hogy a gazdasági válság hogyan idézte elő a romániai üzleti élet struktúrájának és dinamizmusának változását. Az elemzés kiindulópontja a fogyasztói magatartások módosulása, valamint a vállalatok és befektetők alkalmazkodási stratégiája az új gazdasági helyzethez.


Kik lesznek ott?

A közel 70 meghívott előadó a bank szektor vezető alakjai, helyi és nemzetközi piacon sikeres üzletemberet, a top menedzserek, szakemberek, elismert trainerek és egyetemi tanárok közül kerülnek ki. A bank és pénzügy szektor képviseletében többek között jelen lesz Radu Ghetea, Mukul Pal, Misu Negritoiu, Felix Daniliuc, Florin Libocor. Továbbá Marius Ghenea, Vlad Stan, Adrian Florea, Bogdan Comănescu, Andy Szekely is megosztja tapasztalatait a jelenlévőkkel.

Bukarestkonferencia
Ha tetszett a cikk, lájkold a Pénzcsinálókat!

lokális