2022. január 28. péntekKároly, Karola
EUR = 4.9453 RON
USD = 4.4182 RON
HUF = 1.3791 RON
GDP-növekedés = 13,0%
Átlagbér = 3545 lej (nettó)
Munkanélküliség = 5,2%
BET = 13,019.57(0.01%)
Infláció = 8,19%
Alapkamat = 2,00%

Nevet változtatott a Kenvelo

 utolsó frissítés: 11:16 GMT +2, 2015. április 24.

Nevet változtatott és teljeskörű brandátalakításba kezdett a Kenvelo, az egyik legismertebb, Romániában is jelenlevő ruházati termékeket és kiegészítőket árusító üzletlánc, amely ezentúl KVL néven fog működni - írja a Capital. A jövőben az Urban Free Style szlogen alatt működő vállalat vezetői teljesen új vizuális identitást ígérnek, amely megfelel azoknak a változásoknak, amelyeken a divatipar átment az elmúlt időszakban.

Nilesh Sajnani, a Kenvelo csoport vezérigazgatója elmondta, hogy a döntésben az is szerepet játszott, hogy megelőzzék a Kenvelo brand esetleges elöregedését. "A válság arra kényszerítette a fogyasztókat, hogy minél hatékonyabban, már szinte vásárlási stratégiákat felállítva költsék el a pénzüket. Ezért olyan termékeket keresnek, amelyek minőségben és a trendeket is figyelembe véve hosszú távon tartósak maradnak" - magyarázta Sajnani.

A brandátalakítás várhatóan két évig fog tartani. Első lépésben a nagyobb városokban található, úgynevezett flag shopokat újítják fel, második lépésben pedig a kisebb városokban található üzletek kapnak új arculatot. A vállalat romániai weboldala már átesett az átalakuláson. 

Forrás: kenvelo.ro

A ziare.com szerint az arculatok átalakítása hatalmas beruházás lesz a vállalat számára, egyetlen üzlet esetében akár 80 000 euróra is rúghatnak a költségek. A Kenvelo Kelet-Európában összesen 104, Romániában 40 értékesítési pontot működtet. A hazai piacon ebben az évben a vállalat vezetői 20 millió eurós árbevételre számítanak, amely a Kenvelo csoport teljes árbevételének felét teheti ki. (Capital, ziare.com)  

üzletruha
Ha tetszett a cikk, lájkold a Pénzcsinálókat!

lokális