2022. január 25. keddPál
EUR = 4.9449 RON
USD = 4.3614 RON
HUF = 1.3843 RON
GDP-növekedés = 13,0%
Átlagbér = 3545 lej (nettó)
Munkanélküliség = 5,2%
BET = 12,838.37(-2.27%)
Infláció = 8,19%
Alapkamat = 2,00%

A Codespring új weboldallal, frissített technikai tartalommal és inspiráló történettel vonja fel a horgonyt

H.R. utolsó frissítés: 16:13 GMT +2, 2021. október 21.

A kolozsvári Codespring ™, a SOFTECH ™ díjnyertes szoftverfejlesztő és outsourcing cég márkája újraindítja codespring.ro honlapját.


codespring.ro frissített technikai tartalommal és a vitorlázás köré épülő inspiráló történettel újult meg! A vonzó webdesign a csapat felfedező szellemét és a szoftverfejlesztés globális piacán bejárt útját hivatott sugallni, a reszponzív design támogatja a Codespring kulcsfogalmainak online bemutatását: Finomhangolás, DevOps és organikus növekedés.

A javított böngészés és a különféle eszközökre optimizált megjelenítésnek köszönhetően a codespring.ro bemutatja e kis, mégis erős erdélyi szoftverfejlesztői közösséget, ugyanakkor egy hiteles vállalkozói életutat is. Vitorláson a személyzetnek mindig együtt, egy csapatként kell dolgoznia annak érdekében, hogy megtartsa a menetirányt.

„A vitorlás metaforát magunkévá tettük azokban az időkben, amikor finomítottuk üzleti jelenlétünket a nagy európai technológiai kiállításokon. Mivel agilis szoftverfejlesztőkből álló csapat vagyunk, természetes lépés volt a Codespring vitorlázásból kialakuló márkatörténete. Minden új projekt új alkalom arra, hogy új vizekre evezzünk ügyfeleinkkel. Ha már a fedélzeten vagyunk, együtt kell vitorláznunk: figyelmebe kell vegyük, és maximálisan ki kell használnunk a szelet, a hullámokat, a vitorlást és a csapatot, amíg a szoftver el nem készül. Arra bíztatom, hogy böngéssze át a Történet és a Finomhangolás című részeket, mert ezek illusztrálják agilitásunkat és alkalmazkodási képességünket minden adott kontextushoz. Büszke vagyok kollégáimra és nemzetközi szinten elért remek eredményeinkre. ” – vallja Szélyes Levente vezérigazgató.

„Jelenleg és a vitorlázás szellemében a szoftverfejlesztési gyakorlatok Sarkcsillaga a DevOps. Az összes agilis gyakorlatot kiegészítve a DevOps célja, hogy egyre rövidebb fejlesztési ciklust lehessen elérni és egyre gyorsabban lehessen piacra dobni a kész szoftvert. Különös figyelmet fordítottunk arra, hogy potenciális ügyfeleink és érdeklődő döntéshozóink honlapunkon megtalálják a DevOps, CI/CD, IaC és automatizált tesztelésre vonatkozó információkat. A technológiai világban azt tapasztalom, hogy mindig könnyű beleesni a technikai kifejezések csapdájába, ezért összpontosítottunk a DevOps kézzelfogható előnyeinek közlésére, és bemutatunk néhány releváns esettanulmányt is. ” - jelentette ki Barabás László okl. mérn., PhD, CTO.

Az új Codespring weboldal újdonságai a nyilvánosság számára a következők:

  • a szoftverfejlesztési folyamat és a döntéshozók számára ismertetett módszerek;
  • DevOps-filozófia és gyakorlat, valós projektek bemutatásán keresztül;
  • tippek a szoftverfejlesztési projektek kiszervezéséről Kolozsvárra, Erdélybe, Romániába;
  • karrierlehetőségek programozók, matematikusok és mérnökök számára;
  • mentorprogram informatika, matematika és számítástechnika szakos diákok számára. 

A Codespringről:

A Codespring ™ a 23 éves SOFTECH ™ szoftverfejlesztő cég otsourcing márkája, Erdélyből, Kolozsvárról. A fő szolgáltatásaik a következők: IoT -fejlesztésClud-fejlesztés, mobilalkalmazás -fejlesztés, ipari szoftverfejlesztés és cluster alapú DevOps. Jelenleg a csapat több, mint 120 szoftvermérnököt számlál, és szerves növekedési stratégiát követ, szoros együttműködésben stratégiai partnereivel, hosszú távú ügyfeleivel és üzleti partnereivel.

(fizetett hirdetés)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Pénzcsinálókat!

lokális